Цветанов проведе работна среща със заместник-председателя на ЕНП Кристиян Кремер

Председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов проведе работна среща със заместник-председателя на Европейската народна партия (ЕНП) Кристиян Кремер.

Двамата разговаряха късно снощи в Загреб в рамките на срещата на кампанийните мениджъри на ЕНП. Предвид факта, че Кремер ще отговаря за формулирането на посланията и приоритетите на кампанията на ЕНП за европейските избори през 2019 година, Цветанов го запозна и с приоритетите на българското председателство на ЕС през първата половина на 2018 година.

По време на разговора заместник-председателят на ГЕРБ постави акцент върху европейската перспектива пред Западните Балкани и сигурността както в региона, така и в целия ЕС. Цветанов представи също икономическите показатели, които страната ни постигна през последните и политическата ситуация у нас.

Кремер отбеляза полезния опит на България, който Цветанов представи по време на срещата на кампанийните мениджъри и изрази увереност, че споделените изводи ще бъдат полезни при стратегическото планиране на кампанията на ЕНП и партиите-членки. Заместник-председателят на ГЕРБ заяви, че разчита на Цветанов и ГЕРБ по отношение на борбата с фалшивите новини и предотвратяването на манипулациите на общественото мнение с подобни информации.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.