Закланата в Атина данъчна служителка е работила по „Списъка Лагард“

  • В ръцете на 32-годишната Дора се намери доказателство, че се опитвала да се защитава. На лицето й е издълбата рана с нож под формата на буквата „Г“
  • Според съдебния лекар Сотирис Мудиянис по тялото на момичето е имало поне 14 прободни рани
Според разследването, младата одиторка по финансови престъпления се е опитала да се защити. Открити са охлузвания по ръцете й. В същото време, опечаленият баща пита данъчна служба, където дъщеря му е работила, за повече информация относно служебните й дела и контакти, като се има предвид, че там може се крие самоличността на убиеца.

„До този момент,  разследването около убийството на 32-годишната жена е свързано с факта, че  е бил одитор по финансовите престъпления“ , каза източник на гръцката полиция, като добави, че „всички други възможности са отворени „ .

Според докладите, жената се е влачила в продължение на няколко метра в опит да избяга, но непознатият я е настигнал и довършил сатанинското си дело.

Дора Земпери, често е посещавала гробището, където се намира гроба на бившия й годеник, който почина през май миналата година при трудова злополука в катастрофа с кран.

Свещеникът на църквата на гробището, Патерас Теодорос, за първи път сподели, че се чувства много зле и бе посъветван да посетите лекар. В сряда той стана неволен свидетел на жестокото престъпление.

Първоначално към Дора се приближил млад мъж, който по това време бил на гробището и след това свещеникът. “ Когато отидох там и я попитах “ Теодора как си? „, тя успяла да промълви само „помощ“

Според показанията на същите и още един служител на гробището, момичето е било намушкано до гроба на годеника си.

Както свещеникът информира, времето на убийството е около 17.00 ч сряда следобед и в гробището е имало около 4-5 души, всички близо местопрестъплението. Свещенникът обясни, че от предната част, стената на оградата на гробището е висока, но обратно от към външната страна може да се премине.

Бащата на жертвата твърди, че самоличността на извършителя на убийството на детето му е в случаите, обработвани в рамките на работата й като данъчна в Пирея.

Така че подозренията му се движат около работното място на дъщеря му, която е поемала случаи от печалния Лагард Списък. Често е била разтревожена, без да е получавала конкретни заплахи.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.