Фестивал на марихуаната отваря врати в Прага

На 10-ти ноември ще  отвори за посетители от цял ​​свят осмата подред Cannafest.

„Миналата година успяхме да постигнем отново рекорд – изложението беше посетено от 30 193 посетители. Сигурен съм, че тази година ще постигнем много“, казва директорът на Cannafest Лукас Бекал.

Миналата година 252 изложители от 25 държави представиха своите постижения. Изложението тази година е нараснало с още 3000 квадратни метра и общата площ ще бъде 16 500 квадратни метра.

Cannafest е популярен сред медиите от различни страни.

189 акредитирани журналисти от цял ​​свят посетиха тази международна изложба през 2016 г. Новите световни тенденции в законодателството и употребата на канабис в голямо разнообразие от индустрии са от голям интерес.

по традиция всяка година се организира популярна международна специализирана конференция с участието на водещи световни експерти в областта на изследванията на канабис, отглеждането и използването му в националната икономика, както и приложенията в медицината.

Очаквайте забавления и възможности за комуникация.

Както всяка година ще има голяма развлекателна програма за събитията в изложбата, включително кино, презентации, семинари, фото-ъгъл. Тази година развлекателната програма ще бъде допълнена и разширена с изложба на скейтборд, конкурс за графити и ще бъде създадена сцена, където ще забиват няколко музикални групи.

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.