Цветанов: Трябва да има уважение между институциите, защото заедно сме по-силни

„Под лобистите, доколкото разбрах, се визира колективната безотговорност на парламента, защото това беше последвалото тълкувание на президента. Това е поредната обида. Може да има различно мнение, може да има дебат, но трябва да има уважение между институциите, защото заедно сме много по-силни“.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНТ по повод изказване на президента Румен Радев по темата. „Не може, когато президентът на страната дава интервю, да не говори за толкова важно предстоящо събитие – Българското председателство на Съвета на ЕС“.

„Най-ниските нива на корупция бяха през 2010 година. Сега в момента има все още усещането, че няма тази ефективност“, каза още Цветанов. Над 1100-1200 нови полицаи ще бъдат назначени през годината. „Трябват повече организационни мерки и диалог с банките“, коментира председателят на ПГ на ГЕРБ за зачестилите обири на банкомати.

„Не може да обидиш българските граждани и да ги наречеш „дебили“. Не знам самият Иво Христов към кои проценти се причислява“, каза Цветанов относно изказването на Иво Христов преди дни.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.