Най-мръсният ресторант на планетата е гръцки и се намира в … Лондон!

Вирус е най-малкото, което можете да прихванете в най-мръсният ресторант в света, който е гръцки и се намира в…Лондон!

Разбира се, тези, които са яли в Механа „Зорбас“, ще се изплашат, веднага щом прочетат причините за премахването на лиценза от тази кочина.

По-конкретно, след проверка, извършена от компетентните органи, намерили хлебарка в контейнер с тахан, сурово месо на подоа и косми от плъх  в съдовете за храна. Ние ще спрем до тук и няма да описваме, какво още и къде точно е намерено от местните санитарни власти из ресторанта.

Гордият собственик

Собственикът на ресторанта Павлос Пицаспризна, че ресторантът е неподходящо и опасно за здравето на клиентите място, докато решението на съда е да се забрани завинаги да има отново ресторант и да плати глоба в размер на 12,800 паунда.

Въпреки това, има описани описал и няколко „нещастни“ посетители на , които те са означили като … ужасни условията в една популярна интернет платформа за пътувания.

– Най-лошият вкус в моя живот. Лоша храна, ужасно обслужване и готвач, който крещи цяла нощ по екипа му „, беше един от коментарите.

„Уестминстър е дом на някои от най-добрите ресторанти в света. Повечето от тях са качествени и добре организирани. Клиентите заслужават да се наслаждават на храната си, при условие, че здравето им не е изложено на риск „, гласи един от коментарите.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.