Първият нудистки ресторант отвори врати в Париж

Първият нудистки ресторант отвори врати в началото на месеца в Париж благодарение на идеята на двама братя, но те не са нудисти.

42-годишните Майк и Стивън Саадас са бивши застрахователи, които са израснали в 12-ти район на Париж, където днес разработват техният оригинален ресторант.

Като отделят много време за „разбиране“ на природата на нудистите, двамата братя разбрали, че има търсене в тази област. Така се появи О’Натурал.

В този ресторант клиентът е помолен да остави дрехите си и всички видове електронни устройства – мобилни, камери и т.н. – в специални гардероби. Мъжете могат да носят чехлите си, а жените високи токчета.

„Нашата роля е да ги накараме да се чувстват комфортно. След като влязат, ние ги придружаваме до масата им, уверявайки ги, че не всички очи са върху тях „, обясняват братята близнаци.

Ресторантът разполага с двадесет маси и столове с черно покритие за еднократна употреба за хигиенни цели. Единствените облечени са петте служители в ресторанта, а именно двете сервитьорки и тримата кухненски работници, които се предполага, че са облечени по закон.

Ресторантът работи само вечер и само с резервации. Менюто му напомня на това на бистро, с малко блюда и десерти и селекция от добри вина. Цените му варират от 39 до 49 евро на блюдо.

От сметките за първия работен ден се вижда, че мнозинството от клиентите са мъже.

12-и район се стреми да бъде център на парижкия нудизъм. Вече има общински плувен басейн, който е на разположение на нудистите три дни в седмицата.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.