Десет години плен и мъчения за румънка в Италия 

Румънка прекарала десет ужасяващи години, през които била държана като пленница, изнасилвана и измъчвана от мъж в Италия, съобщават Digi24.

Всичко започнало през 2007 г., когато румънката, тогава 19-годишна, пристигнала в Ламеция, Южна Италия. Тя била наета от италианско семейство да се грижи за възрастна жена, която живеела там.

Кошмарът започнал, след като възрастната жена починала. Тогава синът ѝ започнал да издевателства над румънката. Той я държал като пленник 10 г., през които я измъчвал и изнасилвал. Като резултат от многократните изнасилвания се появили на бял свят две деца, като и двете били принудени да живеят при същите условия като майка си – в мазе, зад заключена с верига врата, без вода, електричество и използвайки картони за постеля.

Полицията открила случайно ужасната история по време на рутинна пътна проверка.

Италианецът и по-голямото дете в колата, били спрени от полицаи. Лошото състояние, в което се намирало момчето, облечено в стари и мръсни дрехи, привлекли вниманието на полицаите, които попитали коя е майката на детето. Това, което открили впоследствие, потвърдило съмненията им. Те открили жената в ужасяващи условия, с много наранявания и в много лошо здравословно състояние, тъй като тя била завързвана и измъчвана години наред.

Полицията отвела майката и двете деца в друга къща и арестувала мъжа.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.