Хороскоп за месец април за всички зодии

Овен

Първата половина на месеца е изпълнена с добри преживявания, успех и блестяща реализация. Вие ще вдъхновявате всички със своята енергия, увереност, сила, активност и обаяние. Много ви тежи на раменете и това ще го усетите много силно в третата декада на месеца. Има и други минуси през месеца, ето защо трябва да сте внимателни, да проявявате голямо внимание към личните отношения и в действията ви към началник и власти. В това време на голяма криза и промени в социален и икономически план има голям риск за вашата работа. Ето защо бъдете с план Б – търсете нова работа или задълбочете хобито си. Пазете се от натоварване, има опасност от травми. Последната седмица на април ще имате и големи печалби, но и големи разходи.

Телец

За телците втората половина на април и особено последната му десетдневка ще са доста по-добри от първата, когато ще се чувствате подтиснати, зависими от други хора и обстоятелства. Първата десетдневка ще бъде напрегната и дори конфликтна за вас. Възможни са проблеми на работа, конфликти с колеги, трудности със здравето. През втората десетдневка ще имате или пътуване зад граница или сериозни връзки с чужденци, или вие самите ще искате да се махнете и да заминете някъде далеч. Внимавайте и с децата и образованието им, възможни трудности, при изучаване на нови езици. Но от друга страна в този период ще станете доста забележими, активни и привлекателни. Личният тонус ще е добър.

Близнаци

Приятели, покровители и помощници активно ще участват във вашия живот и ще ви помагат в първата половина на април. Разбира се, няма да ви се разминат сблъсъците на чужди амбиции, честолюбиви планове, което може да привлече за кратко към вас агресия в отношенията. Ето, затова в този период ще сте с леко понижена енергия, което може да предизвика съмнения в самите себе си. Втората половина на месеца, особено последната десетдневка ще ви изненада неприятно. Има риск от критични и опасни ситуации, не за вас, но за ваши близки, а за други дори ограничаващи обстоятелства. Ще се чувствате като под нечие наблюдение. Това няма да ви хареса, но запазете търпение, защото рискуването в този период не е добро за вас. За щастие финансите ви запазват стабилно положение и няма да има съществени изменения през този месец.

Рак

Априлските дни на 2013г. са много подходящи за вас. Вие сте активни професионално и сте пълни с амбиции, цели и идеи. Трябва да проявите инициатива, смело да постигате набелязаното и творчески и напористо да подхождате към изпълнението на задачите и да не се боите да поставяте нови предизвикателства пред себе си. Ще постигнете голямо признание, макар за това да е необходимо да работите повече от обикновено. През втората половина на месеца, със голяма сила се задават неприятностите. Голям е риска от сериозни и неочаквани промени на работното място и проблем с личните и делови партньори. Това е много критичен момент, който може из основи да промени вашият живот. Възможно е разрушаване на стара ситуация, за да се роди нова. Втората половина на месеца също ще е свързана и с промяна на приятелският кръг. Вие може в това време да поставяте проекти и цели за в бъдеще. Някои раци ще получат поддръжка от покровител, което ще ги запази в силната буря, която ще се завърти край представителите на зодия рак.

Лъв

Първите две десетдневки на април ще са посветени на разширяване на хоризонта, образованието, както и активно участие и на хора от други страни. Някой от вас може да направят задгранично пътуване. Но опитайте да не планирате дълъг път в края на месеца – има голям риск от неочаквани и непредвидени ситуации на път. Втората половина на месеца ще е доста сложна за вас в работата. Това е време в което трябва да обърнете и внимание на здравето си. Заемете се с упражнения, йога или по-големи разходки на чист въздух. Последната седмица на месеца е подходяща да търсите нова работа или да се утвърдите на тази на която сте в момента. Ако работите за себе си, внимавайте с подчинените, някой не си изпълнява задълженията съвестно и това ще доведе до големи грешки, както и до нажежаване на обстановката между хората във фирмата.

Дева

До средата на април няма да се чувствате много уверено. Вероятни грешки ще излязат наяве, илюзии ще рухнат, особено що се отнася до отношенията ви със спътника ви в живота и близките ви хора. По независими от вас причини и обстоятелства, вие ще сте в зависимо положение. В работата вашата дейност ще се развива добре и ще се придвижва успешно през целия месец. До средата на април ще ви занимават и финансови въпроси, свързани с разходите и финансите на други хора. Възможно е това да е съвместен бизнес или кредит или застраховка или получаване на наследство или получаване на лихви от спестовни влогове. Правете внимателни разходи и слушайте само собственият си разумен подход към парите, не се доверявайте на странични „доброжелатели“ защото под формата на съвети може да целят да ви уязвят. Периодът е достатъчно добър за натрупване, не го пропилявайте, защото направеното сега, ще ви помогне във втората половина на годината, която ще е много сложна от финансова гледна точка.

Везни

Голяма част от първата половина на месеца, особено първата десетдневка за Везните е период на активно включване в живота на другите хора, партньори, сътрудници. Около вас ще има много хора и ще ви се оказва голямо внимание. Но може да посветите много време и внимание на други хора, а не на себе си. Втората половина на април е кризисна ситуация да дома. Внимавайте за трудности, които може да ви причинят други хора. В този период ще сте заети с финанси, особено там където сте свързани с други хора-съвместен бизнес, пари на съпруга и т.н. Не рискувайте в никакъв случай, пазете златната среда през целия месец.

Скорпион

През април, обърнете повече внимание на здравето си. На работа ще имате много ангажименти, възможно и да се получи пренапрежение. Но резултатите от труда ви, до голяма степен ще ви радват. Проблеми ще възникнат от необходимостта да смените остарелите сценарии в поведението си. Източник на трудности може да са вашите роднини, познати, съседи или приятели. Под трудности разбирайте – клюки, лоши думи за вас. Периода е труден и за онези, които все още учат и се занимават с писмена дейност. Отбягвайте и кратките пътувания. Края на месеца ще бъде наситен с обществена дейност, но и са вероятни скандали, особено в периода от 17-ти до 21 април.

Стрелец

Април е прекрасно време за творческите личности – идеи ще имате много, както и възможности за тяхната реализация. Много от вас ще се насладят и на почивка, развлечения и ще съберат нови впечатления. Пътуванията ако е възможно направете през първата половина на месеца. През втората част на месеца ще сте много заети с работа и ще ви се наложи много и активно да се трудите. Колкото повече инициативи ще идват от вас, толкова по-добре. Но пазете здравето си, пазете се от простуди и не се претоварвайте физически, избягвайте травми. Последната седмица на месеца е опасна за големи финансови операции. Тогава е периодът, в който трябва да сте внимателни и в отношенията си с децата и любимите хора. Не рискувайте в хазарт, игри и авантюри.

Козирог

Козирозите продължават да получават заслужено признание за работата си. Доброто състояние на здравето също ще ви радва. Но ще се наложи да съвместите работата с домашните ангажименти. Семейните въпроси така ще ви завъртят и изморят, а и ще изчерпат цялото ви свободно време и не само време. Втората половина на месеца обещава някои събития по отношение на децата. Занимавайте се със спорт, почивка, отделете време и за разходки. Само така ще се спасите от голямото нервно напрежение, което има опасност да ви постисне много сериозно.

Водолей

През този месец ще ви се наложи много да общувате. Много от вас ще се учат на нови неща, ще четат, ще посещават курсове. Ако вашата работа е свързана с командировки, голямата част от времето си ще прекарате в пътуване. На сцената ще се появят и отношенията ви с родственици и познати. Възможни са промени в близкото обкръжение, но тези промени да не са в добра посока. Края на април ще изисква от вас решения по домашните въпроси. В първата половина на месеца са вероятни финансови грешки, ето защо е нужно много внимателно да подходите към доходите и разходите си. Покупките по-добре отложете за след 15-то число на месеца.

Риби

Първата десетдневка на април и донякъде втората, ще бъдете задълбочени във въпросите как да повишите своите доходи. Бизнесът ще изисква активно участие, но ако вие сте си шеф внимавайте, защото има голям риск от необмислени и преждевременни действия от ваша страна. Не бъдете импулсивни днес, защото утре ще заплатите всичко тройно. До 20-април контролирайте своите разходи, не правете ненужни движения във финансовата сфера и не се впускайте в рисковани дейности обещаващи бърза печалба. Освен това, в края на месеца може да ви се случат още материални неприятности. Има и голяма вероятност, заплахата да произтича от близки приятели, покровители и да е свързана с вашата неофициална дейност.

Диляна Иванова

Още за вашата зодия…

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.