Зодиакални връзки

Понякога се привличат помежду си противоположни характери, а друг път онези, които много си приличат. Защо един път действа ефекта на магнита към „+“ а друг път към „ – „? Дали двама души ще останат завинаги приятели, или след някоя и друга година ще се разминат заради различния път в живота? С едни хора ни е по – лесно да работим, а с други по-лесно да общуваме, трети ви стават добри приятели, а с четвърти даже от километър имаме взривоопасни отношения.

Огледайте се и си направете изводи, кои хора са най-често във вашето обкръжение, с каква зодия са тези хора? Опитайте да направите този разбор и за хората с които работите, вашите приятели и т.н. Оказва се, че незнайно защо с хора, които на пръв поглед дума дори не искаме да разменяме, в последствие работим доста добре.

„Заспал“ се приема онзи индивид, който все още не е изградил напълно своята личност. Докато съзнанието и подсъзнанието са разделени, човек се дразни, враждува, кара се, появяват се болести. Ако вашето подсъзнание и съзнание са достигнали до съединение, тогава вас нищо не може да ви разстрои и да ви отклони от вашият път. Трудностите, враговете, конфликтите и страданията ни се дават, за да може сами да се научим да преодолеем себе си. Всеки човек има своя път в живота, по който може да изгражда себе си и има право да прави своите добри и не чак толкова добри избори.

„Будните“ са онези индивиди, които са направили своя съзнателен избор между доброто и злото, те ще привличат към себе си подобни хора, за да работят заедно в полза на светлината. Ако се огледате ще видите, че край вас има хора, които по някакъв начин са доста успешни, те вървят напред, щастливи са, имат добър семеен живот, постигнали са успехът в един цялостен план.

Най-лекият начин да откриете как си пасвате с друг човек е да разгледате отношението между вашите две зодии (слънчев знак). Чрез слънцето ние въздействаме на околните, дори и без да сме съвсем наблизо, дори без да сме се заговорили, дори без да се познаваме. Нашата зодия показва характера ни, който може да покаже и натрупаният кармичен урок от миналото.

Във връзка с вашата собствена зодия -Рак с Рак, Близнаци с Близнаци и т.н.

Тук все едно се вглеждате в огледало. На пръв поглед общуването трябва да е леко, та нали говорите с някой, който уж прилича на вас. В зависимост от това дали това общуване е добро или предизвиква конфликт, ще извлечете есенцията от връзката. Ако има конфликт то съдбата ви изпраща препятствие, защото вие самият не може да приемете някой черти на своя характер. Критиката към другият, ще бъде и критика към самият себе си.

Най-добре е такъв съюз от хора да е заради някаква мисия, духовно учение, тогава енергията им ще се обедини и може да се постигнат чудеса. А ако се занимават с творчество, то това няма за дълго да остане незабелязано от публиката.

 В двойка със съседна зодия

Овен – Телец, Телец – Близнаци, Близнаци – Рак, Рак – Лъв, Лъв – Дева,

Дева – Везни, Везни – Скорпион, Скорпион – Стрелец, Стрелец – Козирог,

Козирог – Водолей, Водолей – Риби, Риби – Овен.

Ако вие сте първата зодия от всяка двойка, то вие се оказвате в позицията на спонсор. Вие давате енергия, време, внимание, материална помощ, помагате за укрепване на положението, създавате дори база за един добър живот. От своя страна втората зодия от групата гледа на вас като на невидимия приятел, силата, която винаги му помага и го подкрепя.

Брачен съюз с човек, чиято зодия стои непосредствено след вашият, може да се развие като изсмукващ вашата енергия. В най-лошия случай, това може да бъде и „енергийно вампирство“. Вие може да изгубите своята цел, да се насочите само към трупане на пари, без да успявате да сте щастливи заедно.

В другия случай, когато вашата зодия е втора във връзката, то тогава първата зодия изземва водещата роля в живота ви. Той ви взима енергията, ръководи ви, насочва ви и не се чувствате никак добре, но в добрия случай между вас има мистика, загадки, тайни, страст и се опитвате да сте добри във всяко нещо, което правите, като избягвате да допускате грешки. Отношенията ви при всички положения ще са доста странни.

В двойка с третата или единадесетата зодия

Овен – Близнаци, Телец – Рак, Близнаци – Лъв, Рак – Дева, Лъв – Везни, Дева – Скорпион, Везни – Стрелец,

Скорпион – Козирог, Стрелец – Водолей, Козирог – Риби, Водолей – Овен, Риби – Телец.

Третата зодия след нашата. Ако приемем, че нашата зодия е първа, то третата зодия, броено от нея, ще е източник на новини, интересна информация, но това ще са непостоянни и нетрайни отношения. На ниско ниво тази връзка кара човек да е разсеян, неорганизиран и вятърничав. Двамата заедно ще са винаги в добро настроение.

А за брачен съюз това е прекрасен контакт. Връзката е богата на емоции, приятелство, съседство, истинско приятелство. Можете пътувате, да общувате, да споделяте дори интимна информация около увлеченията си, свързана със съвместното творчество, и на всякакви други теми. Такива бракове рядко се разпадат. Те са стабилни и обменът на информация, любов, мисли, идеи, ще ви доближава всеки ден още повече един към друг.

Във връзка с четвъртата или десетата зодия

Овен – Рак, Телец – Лъв, Близнаци – Дева, Рак – Везни, Лъв – Скорпион, Дева – Стрелец, Везни – Козирог,

Скорпион – Водолей, Стрелец – Риби, Козирог – Овен, Водолей – Телец, Риби – Близнаци.

Това е сложна връзка. Тук непрекъснато ще се решават някакви проблеми. Ще се създават проблеми.

Към човека, чиято зодия е четвъртата след вашата, ще се отнесете добре, но като произход, ще уважавате семейните му традиции, родители, род, положение. Може да създадете добър дом, в който да пазите семейните ценности.

Към вас той може да се отнесе като към добро социално положение, добро представяне пред света и най-вече като някой, който работи добре и постига успехи в своята работа, гради кариера.

Понякога този контакт пречи на развитието, защото може да възникне завист, по това, което не може сам човек да постигне, а другият до него успява. Това може да е препятствие в едни сериозни отношения. Изключение тук прави единствено връзката между Рак и Везни.

Партньорите са родителски настроени един към друг и рискуват много и се трудят усилено в посока постигане на успех.

Връзка с петата и деветата зодия  

Овен – Лъв, Телец – Дева, Близнаци – Везни, Рак – Скорпион, Лъв – Стрелец, Дева – Козирог,

Везни – Водолей, Скорпион – Риби, Стрелец – Овен, Козирог – Телец, Водолей – Близнаци, Риби – Рак.

Това са партньорите, които обикновено имат голяма любов още от ранните си години. Те може да са били съученици, състуденти, колеги, млади и влюбени до полуда. Във по нататъшните си години те са весели, игриви и за винаги запазват очарованието на младостта. На тях двамата никога не им е скучно заедно. Съюзът подпомага творчеството, пътешествията, духовните учения.

Връзката е добра, когато хората умеят да се забавляват заедно и да творят и да се вдъхновяват един от друг.

Връзка с шестата и осмата зодия

Овен – Дева, Телец – Везни, Близнаци – Скорпион, Рак – Стрелец, Лъв – Козерог, Дева – Водолей,

Везни – Риби, Скорпион – Овен, Стрелец – Телец, Козирог – Близнаци, Водолей – Рак, Риби – Лъв.

 

Когато зодията на другия човек е на шесто място от вашата. Тогава втората зодия във връзката е подвластен на капризите на първата зодия.

Вие сте първата зодия, тоест вие ще сте организаторът, вие ще го товарите с тежки отговорности. Той ще се грижи за вас и ще ви подкрепя и помага. За вас ще е добре да се научите да бъдете търпеливи, милосърдни, смирени и да приемате неговата помощ не като даденост, а като знак за любов и уважение.

От друга страна, ако хората не са достатъчно узрели, развити духовно, това може да бъде една мазохистична връзка. „Не ми харесва, но съм тук, защото няма къде да отида или нямам пари или нямам работа“. Човек тук ще търси много извинения, но и това ще действа унищожително да човека чиято зодия на шесто място след вашата. Жертвите които трябва да направи заради вас ще са съсипващи, огромни и тежки. Затова не прекалявайте!

Унищожително действат: Овен на Дева, Телец на Везни, Близнаци на Скорпион, Лъв на Козирог, Рак на Стрелец, Дева на Водолей, Везни на Риби, Скорпион на Овен, Стрелец на Телец, Козирог на Близнаци, Водолей на Рак, Риби на Лъв. Изключение може да стане съюзът на Овен със Скорпион. Скорпион създава постоянно активно енергийно поле и Овенът получава стимул за действие.

От друга страна тази връзка действа преобразяващо. Човек преодолява страховете си, комплексите си. Изкореняват се горделивостта и става превъплъщение подобно на птицата феникс. От пепелта се ражда нова връзка, а двамата партньори са много различни, узрели и търпеливи.

 Връзка между противоположните зодии:

Овен – Везни, Телец – Скорпион, Близнаци – Стрелец, Рак – Козирог, Лъв – Водолей, Дева – Риби и обратно.

Тук ще открием и завист, вражда, борба между двамата. И това не прави съюза силен и удачен, защото ако човек се дразни от противоположните черти на другия.

На високо ниво може да има добро сработване – колеги, бизнес партньори, хора с една цел.

Разбира се може да се дадат много примери за добри съюзи между зодиите, които са противоположни, както тези от 4-10 и 6-8 домове. Отговорът се крие в останалите планети и звездни, специални точки, които оформят целия хороскоп.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.