Бащата на Атина Онасис обвинява мъжа й

Тиери Русел, бащата на Атина Онасис обвинява нейният съпруг Алваро Алфонсо де Миранда Нето в това, че дъщеря му цялостно се опитва да премахне всичко, което я свързва с покойната й майка Кристина Онасис, както и от семейството на баща й. Тиери Русел е убеден, че именно мъжът на Атина я подтиква да продава наследството в Гърция и Европа и че прави всичко възможно да придърпа Атина, децата им и конете към себе си (за конете Атина Онасис харчи милиони долари).

По думите на Тиери Русел в момента, в който узнал за продажбата на остров Скорпиос, се опитал да се свърже с дъщеря си, но безуспешно и тогава изпратил рязко писмо, на което не е получил отговор.

Към този момент Атина е продала цялото си наследено имущество в Гърция и всички къщи и апартаменти в Европа. Продадени са къщата на майка й в Швейцария и домът на дядо й в Париж.

На Атина е обидена и нейната кръстница, близката приятелка на майка й, Марина Додеро, която също не е очаквала от Атина да продаде остров Скорпиос, на който е погребано семейството.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.