Хороскоп за месец май за всички зодии

Овен

Началото на месеца не е много приятно, но след това всичко се променя към по-добро. В първата половина на май ще забележите нарастване на печалбата, но и ще търсите допълнителни начини за увеличение на приходите, както и обърнете внимание на разходите си. Съкратете каквото не е належащо, намалете онова, от което нямате голяма нужда в този период, така с една прецизна финансова програма ще се изтласкате нагоре, но пак зависи от това, до колко сте мотивирани на успеете. Втората половина на месеца е доста добра за вас, особено последната десетдневка. Очаква ви подобряване на семейните и лични отношения. Вашите връзки ще се заздравяват, а учението и пътуването в този период ще ви донесат успех. Все пак от психологична гледна точка заради Уран, ще ви е трудно да успеете да запазите вътрешно равновесие и стабилност, затова бъдете внимателни в собствените си действия и на работа и у дома и с властите. Сега не е периодът за атака, настъпление и победа. Времето е за укрепване, успокояване и начертаване на план за спокоен живот.

Телец

Първата половина на май е добра за активна реализация и работа. Не стойте на едно място, бъдете инициативни и предприемчиви, както и уверени в себе си. Но не се и забързвайте чак толкова, премерете сили си, скоростта си и най-вече думите си, за да не съжалявате за изпуснати шансове. Първата половина на месеца не е добра и от финансова гледна точка, защото имате много харчове, но втората половина ще ви донесе добри приходи. Телци – възможностите сами идват към вас, само не ги пропускайте. Последната десетдневка е много успешна във финансово отношение, но в средата на месеца бъдете внимателни. Проблемни ще са връзки с чужденци, далечно пътуване и обучение, затова пък поне в личен план ще имате радост.

Близнаци

В първата половина на месеца близнаците ще се чувстват в изолация. Първата десетдневка ще донесе не малко раздразнение, възможни са конфликти с приятели и с хора от семейството. Но вече към средата на месеца всичко ще започне да се променя към по-добро. „Лошият“ период ще остане в миналото, а вие ще почувствате прилив на енергия, оптимизъм и радост. Бъдете много активни през втората част на месец май. Това е много благоприятно време за вас и вие може да постигнете небивал успех! Това е един от най-добрите периоди за вас през 2013г. Мога само да добавя, че тази втора половина на май носи и прекрасни възможности за професионална реализация. Все пак бъдете внимателни с финансовите операции, особено ако са намесени и други хора в тях, защото има опасност да ви подведат.

Рак

Месец май за раците за жалост е неочакван и проблематичен в личния живот и в работата. Пред вас ще се изправят неочаквани проблеми, ще имате нужда от преосмисляне и преразглеждане на отношенията си с близки хора, което ще засегне и най-важните области в живота ви. Първите две десетдневки ще се наложи да заложите нови програми, да преосмислите постигнатото и дали имате към това сте се стремили. Много от вас ще се наложи да поемат нова роля и отговорности, да излязат от сигурното убежище на подредения живот, което изобщо няма да им се хареса. Последната десетдневка изобщо не е най-подходящото време за вас, от психологична гледна точка и все пак е добър период за обучение, пътешествие, почивка, творчество и любов.

Лъв

В първата половина на май ще ви върви в кариерата, но затова ще изразходвате максимум сили и ентусиазъм. Проявете лична инициатива, но все пак се придържайте към установения ред, в противен случай са възможни търкания с ръководството. Очертават се и трудности в отношенията с колеги. Май не е най-добрият месец за вашето здраве, затова бъдете предпазливи и при най-малка настинка вземете мерки. Последната седмица се характеризира с време посветено да приятелските връзки. В тези дни може да имате късмет от и заради приятел, покровител и група съмишленици. Финансовата тема през втората половина на май ще е на висота.

Дева

Първата половина на месеца ще е свързана с решението на въпроси отнасящи се до ваши колеги или приятели, които са зад граница. Вие може да отидете на пътешествие, да посветите това време в отдих и разширение на своя кръгозор. Втората половина на май е добра за работата. Третата десетдневка е добро да професионални постижения. Именно сега може да получите онова, което преди ви се е струвало недостижимо. Очаква ви късмет и признание за заслугите ви, както дори и повишение. Това може много положително да се отрази и на вашата заплата. Но опитайте да не правите никакви сдружения, да не се включвате в обща и съвместна дейност, защото периода е опасен за чуждите пари, парите на съпруга или на някой от семейството. Вие си управлявайте вашите пари и стойте на далеч от чужди капитали, поне през май.

Везни

В първите две десетдневки на май везните ще са ангажирани с пари. Възможно е да плащате дългове или да правите вложения, но за инвестиции и кредити времето не е най-доброто. През май се усложнява и ситуацията у дома и в отношенията с партньора и сътрудниците. Възможни са кардинални промени в дома, дори преместване и неочаквана нужда от ремонт. Нужда от помощ може да имат и възрастни роднини. Втората половина на май е добра за покупки и повишаване на жизненото равнище. Последната седмица може да ви се отвори възможност за далечно пътуване и получаване на признание в работата.

Скорпион

 

В първите две десетдневки на май нараства вашата популярност и активност в личния и обществения живот. Вие ще решавате въпроси свързани с взаимодействие с други хора, сътрудници, партньори и клиенти. Но през целия месец има заплаха от усложняване на личните взаимоотношения. Особено голяма вероятност от проблеми в личния живот има през първата половина на месеца. Втората половина е по-спокойна и дори във финансов план ще имате късмет. Това е добро време за вашата реализация и подобряване на отношенията с деца, творчески процеси и развлечения. Но за онези от вас, които имат нова работа или учат, се очакват проблеми.

Стрелец

Първите две седмици на май се съсредоточете в изпълнение на работните задължения. Разбира се рутината може силно да ви напрегне и да ви доведе до изнемога, но се опитайте да изпълните всичко и то в срок и качествено. Много стрелци ще се заемат със здравето си. Почти през целия май ще чувствате опасност за финансовото си положение. Проблеми могат да възникнат и с почивка, развлечение и творчество, както и хазартни игри. Децата ще създадат напрежение. Но последната десетдневка ще развали неприятният вкус на май и ще създаде забележително време за семейните и брачни отношения. Вие може да получите невероятна популярност и други хора да ви направят много успешни.

Козирог

Май е един от най-сложните месеци през 2013г. за хората родени в зодия Козирог. Ще ви се наложи да промените много неща в себе си и нагласа и разбирания, а това наистина е много сложно за вас. Вероятни са много сериозни проблеми в семейните отношения, които ще изискват и намеса на възрастни членове на семейството за успокояване на емоциите. Това е период на големи промени. А те както ни е известно, не протичат леко и безболезнено, особено за хора като вас обичащи реда. Всичко това може отрицателно да засегне приятелските отношения и материалната сигурност. В първата половина на месеца ще има развлечение, почивка, а втората половина добри новини от работната сфера. Ако търсите работа насочете своите сили именно там.

Водолей

Много от родените под знака на Водолея е необходимо да вземат някой семейни решения, както и ще им се наложи да правят малък ремонт и благоустройство на дома. Особено активно е добре да действате през първата половина на месеца. Втората половина е добра за почивка и развлечения. Творческите личности може да постигнат признание за своя талант. Имайте предвид, че почти през целия месец може да ви одумват, да ви вкарат в интриги и някой тайно да се цели във вашето място. Възможни са сръдни с роднини, съседи и познати. Втората половина на месеца е по-добрата и тук има възможност вашите усилия в работата, да подобрят финансовото ви състояние.

Риби

Вие риби ще трябва да учите нещо ново. За да тази цел ще ви се наложи да придобиете нови навици, нови знания и да промените досегашната си програма, за да може да „огреете“ навсякъде. Активно участие в живота ви ще вземат роднини особено в първата половина на месеца. Цялата тази суматоха, нови неща в живота ви, може да ви докарат пренапрежение. Втората половина на месеца ще ви донесе приятно раздвижване в семейството. Възможно е да направите успешна имотна сделка или да се преместите в друго жилище, което да ви донесе намаляване на разходите. Все пак внимавайте с финансите, защото втората половина ще имате неочаквани разходи. Също не е предприемайте бизнес с приятели, не и в този период от годината. Това сега ще донесе до загуби и разваляне на приятелството. Втората половина на месеца може да пътувате, а това ще ви донесе много хубаво впечатление, за дълъг период от време. Сега сте изпълнени със сила и оптимизъм, показвайте себе си, бъдете активни, разгърнете своите способности.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.