Зодия рак, лъв,дева и сънищата

zodia rak
Зодия рак

Зодия рак и сънищата

Астрологични символ: рак.

Знакови символи на съня: рак, рапани, миди.

Планета покровител: Луна и Меркурий.

Цвят: жълто-оранжев, бял.

Основна черта: емоционалност.

Щастлив ден: понеделник, четвъртък.

Нехармонични дни: вторник и събота.

Щастливи дни от месеца: 2,11,20,29.

Метал: сребро.

Цветове: лилиум, жасмин, незабравка, виолетка.

Раците родени от 22 юни до 1 юли по характер са добри, страстни, чувствителни, имат развити художествени способности, могат да принудят околните да обичат себе си. Важни години в живота: 25,50,75.

Родените от 2 до 11 юли са под покровителството на планетата Меркурий. Те са лекомислени, любопитни, иронични, претенциозни и имат склонност към светски живот. Важни години: 15, 25,30,35,40,45,50,55,60,75.

Родените от 12 до 22 юли са под влияние на Луната – мечтателни, неспокойни, чувствителни, склонни към бохемски живот и с голям интерес към окултните науки. Важни години в живота: 16,26,36,50,60,72.

Ракът е най-загадъчният знак от зодиака и като цяло се намира под влияние на Луната, която изостря неговата чувствителност и влияе на характера. Раците имат много нежна нервна система и добре развита интуиция, но в тях цари неувереност и песимизъм, те доста често страдат от меланхолия, депресия и др. И жените и мъжете от тази зодия имат силно развит родителски инстинкт, ето защо техните сънища са свързани с децата, техният живот и съдба.

Много често хората от тази зодия имат пророчески сънища или поне много силна интуиция, която им дава значи чрез съновидения. За раците е добре да се вслушват в сънищата си, било за избор на професия, за избор на подходящо училище за децата и т.н.  Раците имат и голям интерес към религията и духовната страна на живота. В сънищата им има и доста често кръстове, свещи, църковно пеене. Всичко това е с свързано с голямата душевна сила, която те имат.

Ракът благодарение на своите сънища може напълно да предпази не само себе си, но и своите близки от неприятности, интриги и обстоятелства, които пречат достигането на целите. И все сънищата отразяват страховете, живота и събитията, които се случват, ето защо на първо място е добре тълкуванието им да се отнася до самите себе си.

Разбирането на съня, е способността да се прави правилен избор и безгрешно да се управлява живота.

Раците трябва да са внимателни към сънища, които предвещават дълги пътувания и пребиваване зад граница.

zodia luv
Зодия лъв

Зодия лъв и сънищатаОсновна черта: енергичност.

Знакови символи в сънищата: орел, колони, горящ факел, кръг.

Управляваща планета: Слънце.

Щастлив ден: неделя.

Неблагоприятен ден: понеделник.

Щастливи числа: 1,59,11,28.

Цвят: жълт, златист.

Метал: злато.

Цветя: роза, хризантема, шипка, камелия, кала.

Родените от 23 юли до 3 август, са под влияние на планетата Сатурн. Те са силни характери, мистични и приятелски настроени. Не обичат самотата и ограниченията. Важни години: 19,36,40,57,76.

Родените от 13 до 23 август са под влияние на планетата Марс. По характер са силни, властни и обичащи да командват и подчиняват. Умът им е в съчетание със силата. В живота могат да постигнат много и да имат много високо положение. Важни години: 15,19,30,35,36,57,60,76.

Лъвът е централна фигура на зодиака. Характера му е властен, характера богат и занимателен. Той винаги е пълен с идеи, които иска да реализира, на всяка цена.

Лъвът е надарен с много качества –великодушие, лидерство, голям духовен потенциал. Макар и да е голям егоист лъвът е с добро сърце. Почти всички лъвове са много добри родители и затова в сънищата им често има сюжети свързани с грижи около децата, тяхното възпитание и израстване. Освен това лъвът обича да дава съвети и да учи всички, как трябва да живеят. Като не забелязва, как прекалената му гордост разбива собственият му брак. Лъвът обаче умее да прощава и често се завръща към стария си партньор. Всичко това намира отражение в сънищата, които са ярки, пълни с действие, но доста често и измамни. Ето защо по-добре е да се доверяват повече на интуицията си, отколкото на тълкуването на сънища и да не прави някакви крайни и невероятни и неверни тълкувания. За лъвовете между впрочем не е добре да се занимават и с духовни практики, езотерични науки и др.

За тази зодия е характерно да са много уверени в себе си, но в същото време лъвът е много уязвим и дълбоко страда, когато околните не уважат неговата мъдрост и щедрост. Това пречи на лъва да взима разумни решения, но късмета и достойнството му, ще помогнат да излезе от всяко положение на висота. Както разбрахте, ако лъв ви предсказва сънища или нещо друго, приемете това със снизхождение, но не му го показвайте явно.

zodia deva
Зодия дева

Зодия дева и сънищата

Основна черта: практичност.

Знакови символи в сънищата: куб, часовник, девица.

Планета: Земя и Меркурий.

Щастливи дни: сряда.

Нехармонични дни: четвъртък и петък.

Щастливи числа: 3,5,23,25.

Метал: мед, олово.

Цвят: тревно зелено.

Цветя: лилия, трендафил, маргаритка, хризантема, астра.

Девите родени от 24 август до 2 септември се намират под влияние на Слънцето. Имат много силно развито чувство за хармония, те са спокойни и имат склонност към уседнал начин на живот. Важни години: 21,31,50,51.

Девите родени от 3 до 11 септември, са под влияние на планетата Венера. Те са прикрити, срамежливи и обичащи самотата си. Важни години: 16,21,24,32,40,50.

Родените от 12 до 23 септември се намират под влияние на Меркурий. Те са скромни и находчиви, понякога лениви и късно се женят. Важни години: 16,21,30,31,41,50.

Девата е реалист и се доверява на логиката си и на реалността. Те са много прилежни и внимателни във всичко. Те винаги знаят, кое къде е и са винаги спретнати и подредени. Девите не могат да останат дълго без работа и да стоят на едно място. Небесните покровители на тази зодия са му отредили крепко здраве, мъжество, твърдост и целенасочена натура. Те леко взимат решения, които да ги удовлетворяват и не допускат главоблъсканици в живота си.

Девата винаги се стреми към постигане на целите си, разрешавайки всички възникнали конфликти по мирен път. Те имат прекрасна интуиция, насочена към материално благополучие. За тях голямо значение имат любовта към децата и грижа за по-възрастни хора. Именно тяхната интуиция им позволява да използват правилно информацията от сънищата.

В сънищата им присъстват детски смях, дървета, природа, както и много разговори, пари, земя, плодове и всичко свързано със земеделието. Девите са ярки индивидуалисти и са много сериозни като по този начин прикриват истинските си цели. Девите обичат земята, природата, цветята, ето защо в съня им често има красиви пейзажи.

Цветовете, уханията, звуците, формите, предметите в съня са много важни като всяко нещо си има значение. Например слънцето, камъните, планината се свързват с мъжа (Анимус), а луната, цветята, водата, реката, езерата се свързват с жената (Анима).

Зодия и сънища – овен, телец, близнаци

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.