Зодия и сънища-везни,скорпион, стрелец- 3 част

Когато хората сънуват, те не осъзнават, че това е сън. Някои дори могат да сънуват, че сънуват. Дотам, че когато великото пробуждане настъпи, ще прозрем, че животът ни е бил само дълъг сън. Какви безумци сме, да вярваме, че сме будни!  (Китайски мъдрец)

Диляна Иванова

Зодия Везни
Зодия Везни

Зодия везни и сънищата

Основна черта на характера: интелект.

Знакови символи на съня: златни везни, книга.

Управляваща планета: Венера, Сатурн.

Хармонични дни в седмицата: петък и събота.

Нехармонични дни в седмицата: вторник и неделя.

Щастливи числа: 6,16,24.

Цвят: тъмно зелен.

Камъни: опал, елмаз, сапфир.

Цветя: роза, орхидея, камелия, теменужка.

Везните родени от 24 септември до 2 октомври, се намират под влияние на Венера. Те са нежни, доброжелателни, мечтателни. Важни години: 8,16,24,32,40,48,56,64,72.

На родените от 14 до 23 октомври влияние оказва Юпитер. Тези Везнички обичат да си хапнат вкусно, те са чувствени и имат литературни способности. Обичат удобствата, разкоша. Важни години: 8,10,20,30,32,40,48,50,56,60,70,74.

Зодия Везни са надарени с такива качества като: въодушевление, възможност да се поставят на мястото на другия човек, щедрост, доброта, което спомага да се постигне успех във всяка сфера на живота, без да нанесе вреда на другите хора. Везните са дипломатични, което също е в тяхна полза и така те постигат големи резултати в бизнеса и деловата сфера.

Везните се стараят да имат независимост и свобода и не търпят намеса в личния си живот, ето защо независимо от предупрежденията от сънищата, те не ги взимат на сериозно или ги приемат само понякога. А сънищата им са изпълнени с противоречията, които не могат да решат наяве, точно заради най-неприятното си качество – нерешителността.

В съня на везните ще има спорове, избор, съдия, съд, както и нужда от взимане на решение.

Покровителката на везните – Венера, е дарила тези хора с елегантност и изящество, способност да обичат и най-много романтика. В сънищата им често се срещат и срещи с любимия, избиране на един от няколко възможни партньора, което наяве е доста трудно за една везна.

Ако се вслушат в сънищата си, везните ще направят гигантски крачки в своя живот.

 

 

Зодия скорпион и сънищата

Зодия Скорпион
Зодия Скорпион

Символи на съня: скорпион, змия, свещник.

Управляваща планета: Плутон, Марс.

Планета покровител: Нептун.

Основна черта на характера: емоционалност.

Хубав ден: вторник.

Щастливи числа: 4,5,9,10.

Цвят: тъмно син, червен.

Камъни: рубин, малахит, топаз.

Родените от 24 октомври до 2 ноември са под влияние на планетата Марс – имат интерес към медицината, не рядко и имащи дарба да лекуват. На млади години са неуверени, но доста енергични в средна възраст. Важни години: 15,30,45,60.

Родените от 3 до 13 ноември са под влияние на Слънцето и са силни и страстни характери, пълни с инициатива, воля, благородство и великодушие. Важни години: 15,25,30,45,50,60,75.

Родените от 14 до 22 ноември са под влияние на Венера и са лекомислени, емоционални и влюбчиви. Имат артистичен талант и силни наклонности към музика и изкуства. Важни години: 15,25,30,45,50.

Скорпионът е единствената зодия, която има три символа: Скорпион, Змия и Орел. Първия тип може да бъде опасен и отмъстителен. Това са хора способни не само на разрушение, но и на самоунищожение.

Друг вид скорпиони – силни, независими, мъдри и справедливи. Това са скорпионите „орли“. Информацията, които те получават на сън я превръщат в творческа работа.

Третия вид скорпиони – „змия“. Те са най-слабите от тази зодия. Тези хора често страдат от това, че не могат да намерят отдушник за своята енергия. Те са винаги недоволни от себе си и обкръжаващите ги и това недоволство може да се превърне в негативно отношение към околния свят. Те се затварят в себе си и изобщо не се опитват да променят нещо в живота си. В сънищата те виждат само онова, което би могло да обясни, защо са сами.

Всеки един от тези три вида скорпиони, рядко се среща в чист вид, обикновено те са смес и в тях присъства по малко и от трите типа.

Скорпиона е най-загадъчната зодия и той е винаги заобиколен от тайни. Те в много отношения са приятни хора. Безстрашни борци и никога не пасуват пред сложна ситуация, невероятно верни приятели и никога не отстъпва пред сложни обстоятелства. Илюзиите – това не е неговата сфера. Той може веднага да определи всички слаби и силни моменти по този начин да победи. Скорпионът е индивидуалист, ценящ своята независимост над всичко. Все пак не може да се каже, че са егоисти мислещи само за себе си.

Скорпионите имат много силен потенциал за творчество, което им помага да тълкуват своите сънища и да постигнат духовно съвършенство. Творческият импулс, който се изпраща на скорпионите в техните сънища, му помага да преобразува всичко старо и ненужно в ново и полезно. Опитайте да разберете, какво кара сърцето ви да забие силно и да развиете своите таланти и способности. Намерете в себе си сила да станете професионалист в себеизразяването.

Внимателно се отнасяйте към вашите творчески способности, дадени ви от съдбата и помислете, в каква степен и къде може да проявите своето майсторство. Вашите творчески способности са висше благо и показват голяма жизнена енергия. Скорпионите са вродени лечители и в много от сънищата им има медицинска тема, диагнози, лечения, процеса на лекуване, също и рани и наранявания на други хора. Излекуването на дадено заболяване започва с душата, ето защо е добре, първо да се помисли, дали да се отстрани нещо напълно или то може да бъде „излекувано“, „залепено“, „поправено“.

 

Зодия стрелец и сънищата

Зодия Стрелец
Зодия Стрелец

Основна черта на характера: енергичност.

Символи на съня: звезди, жезъл, вдигната ръка.

Управляваща планета: Юпитер.

Хубав ден: четвъртък.

Нехармоничен ден: сряда.

Щастливи числа: 3,4,9,12.

Цвят: небесно син, лилав.

Растения: лимон лотос, нарцис, босилек, лавандула.

Стрелците родени от 23 ноември до 2 декември, са под влияние на планетата Меркурий. Те са независими, чувствителни и с доста твърд характер. Увличат се от лов и спорт. Важни години: 36,40.

Родените от 3 до 12 декември се покровителстват от Луната и затова те са дарени с ярко въображение и голяма фантазия. Обичат далечните пътешествия. Характерно за тях е честата смяна на настроението. Важни години: 15,30,40,45,60.

Стрелците родени от 13 до 21 декември им влияе Сатурн. Те са упорити, чувствителни, обичат разкоша и добрата храна. Важни години: 19,36,38,40,45,57,75.

Стрелецът е двойствен знак. Неговата двойственост се проявява в това, че от една страна е силен и развит, от друга е праволинеен и понякога примитивен. Първия тип стрелци са типа учен, мислител, политик, а втория – моряк, пътешественик, войник, авантюрист. И двата типа са надарени с голяма вътрешна сила, безстрашие и подвижност. Техните сънища са пълни с приключения, превземания на острови, пътешествия и изобщо един вълшебен, приказен свят.

Стрелците са общителни и добродушни, искрени в отношенията си с другите хора. Те предлагат своето приятелство там, където няма нужда. Сънищата носят предупреждение, че не бива безразсъдно да губят и разсейват себе си с ненужни дейности и приятелства, в противен случай, това ще доведе до загуба на жизнена енергия и материални блага. В сънищата им често има и фантастични животни, феи, призраци, вълшебници. Но животните и приказните елементи не са символи на онези страни на своя характер, над които трябва да се поработи задълбочено.

Стрелците имат умна глава и сериозни принципи. Уникалното съчетание на остроумие, интелект и целеустременост, рано или късно ще доведе до победа. Хората родени под този знак на зодиака имат огромна жажда за знание. Ако на сън им се яви „книга“ или „книга в ръка“, това е много хубав знак. Стрелците имат феноменална памет, но своите сънища не помнят добре, ето защо още със събуждането си е хубаво да ги записват. Тази зодия е като магнит за неприятностите, те обожават физическият и емоционален риск, ето защо в техните сънища има много полети и падения, което идва да покаже, че е добре да се рискува премерено и с малки крачки, защото след като отмине успеха, да могат да се изправят по-лесно.

 

Зодия рак, лъв,дева и сънищата

Зодия и сънища – овен, телец, близнаци…

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.