Хороскоп за месец юли 2013

През първите 20-сет дни на месец юли планетата управител на зодия Близнаци и Дева, Меркурий, ще бъде в своето ретроградно движение, тоест ще се движи назад през зодиакален знак рак. Това движение „назад“ влияе върху всички хора, независимо от коя зодия е техният слънчев знак. Меркурий ще оказва влияние върху всичко, свързано с информация, общуване, пътувания, срещи, търговия, писма, взимане на решения и средното образование. Много е голяма вероятността от грешки, обърквания, задържане и проточване на дейностите във времето. В този период може да получите лъжлива информация, да ви подведат, да ви използват по някакъв начин, без вие дори да разберете. Ето защо най-добре е да отложите взимането на сериозни решения, покупки, продажби, сключване на брак, подписи на важни документи, както и постъпване на нова работа, поне до 22 юли.

Понякога хората се съмняват в силното действие на ретроградният Меркурий, но той наистина действа, ето защо е по-добре да имате търпение и да изчакате по-добър период за действие, особено важи за бизнеса.

Преди години една жена ме попита, дали може да сключи важен договор. Отговорих й, че на ретрограден Меркурий не се правят важни договорки, не се подписва нищо, ако й е възможно да го отложи. В последствие разбрах, че този договор, който тя се е наложило да подпише, до ден днешен не е влязъл в употреба, като ставаше дума за контракт между две медии като по-малката (собственост на моята позната), очакваше големият инвеститор половин година, но за съжаление договора, подписан в лош тайминг не проработи никога.

В друг случай, мой познат поиска съвет за взимане на кредит от голяма банка. Казах му, че е възможно да бъде отпуснат, но договор да подписва в друг период, не и през февруари 2013г., когато Меркурий беше за първи път тази година в ретроградна фаза. Така стана, че моят познат, не успя да отложи подписването на договора. От банката издадоха дебитни карти на всичките служители в неговата фирма, но до ден днешен вече шест месеца по – късно нито заемът е отпуснат, нито дебитните карти са в употреба.

Ето защо ви съветвам, ако наистина искате да ви върви в бизнеса избирайте най-удачните дати за подписване на договори. Съветвате се с приятели кой телефон да си купите, коя книга да прочетете, кои обувки да си вземете, на кой хотел да отседнете, от коя бензиностанция да заредите, направете същото и за важните договори в живота си. Обърнете внимание на хармоничните периоди през 2013г. и ги използвайте максимално.

Овен

До 22 юли може да обсъждате, да търсите решение, особено за въпросите свързани с финанси и бизнес, строителство, сделки с недвижимо имущество, но подписвайте и приключвайте договори след 22 юли. На някой ще им провърви и ще получат голямо наследство. Последната седмица от месеца ще бъде успешна и оптимистично настроена. Ще имате увереност в себе си, но не се поддавайте на изкушения и най-вече свалете розовите очила и се огледайте и ослушайте, за да разберете кой ви лъже.

Телец

Активност в социалния и личен живот ви очаква в продължение на 2/3 от месеца. Вие ще сте търсени в обществото, ще ви звънят, ще ви канят на важни събития, свързани с маркетинг, реклама и обучение. Ще общувате много и отношенията обещават да бъдат много успешни. Ще ви върви и ще имате много късмет. Може да започнете нов цикъл на обучение. Ще се случат нови събития в живота на семейството ви, но бъдете внимателни в пътуванията, големите обещания, а договореностите оставете за след 22 юли, когато ще виждате по-ясно детайлите.

Близнаци

Акцентът на месец юли за вас ще бъде свързан с материалното ви благосъстояние. Това е много успешно време за вас. Идват пари към вас, но е добре да не губите чувството за реалност и да не правите излишни разходи, заради прекален оптимизъм и нетърпение. Хубави шансове ви дава съдбата за повишение на доходите. Късметът е на ваша страна. Голям успех може да постигнете в работата. Името ви ще получи още по-голяма популярност, а някой от вас ще получат и повишение. Всичко това може да се случи още в първите 10 дни на юли. Втората и третата десетдневка ще изискват повече акуратност. Пазете здравето си. Не се включвайте в масови мероприятия.

Рак

Юпитер влезе във вашия знак и това за вас е време на успех, оптимизъм и увереност. Разширявайте хоризонтите и вървете напред. Това е вашето време. Ще сте много активни, но заради Меркурий, който върви назад, може да допускате и грешки, ето защо важните неща оставете за след 22 юли. Ако искате да си починете и да направите пътуване направете го в първите 20 дни на юли. Имате шансове да изгладите отношенията с хора зад граница, да се заемете с нови творчески проекти или просто да се забавлявате.

Лъв

За родените в този период от годината, юли месец не е най-успешният. Вие ще бъдете вглъбени в себе си, ще чувствате конкуренция, ще имате и лека ревност, към някой, който според вас е прострял ръка над нещо ваше – мъж, бизнес, работа…Имате нужда от усамотяване и изясняване на приоритетите си. Дайте си почивка. Заемете се с домашните задължения, ограничете общуването в семеен кръг, слушайте своя вътрешен глас. Към активни действия може да пристъпите след това. Има време за всяко нещо в живота, а месец юли е време за поглед към себе си.

Дева

През целия юли всичко във вашата работа, планове, проекти се подреждат като по конец. Всичко е изрядно, програмирано, добре преценено и в това вие сте виртуози, особено когато и времето е подходящо за това. Само недейте да нервничите, ако все пак нещо излезе извън рамките на вашето „допустимо“, все пак в този месец вашият управител Меркурий се движи назад и трябва много търпение и вглеждане, за да се избегнат грешките. Като цяло месеца ви дава голяма подкрепа от приятели и покровители, съмишленица и членове на неофициални групи. В първите две декади на юли може да ви повишат, а след това да имате големи социални изяви. Ще ви върви във взаимодействието и работата с колеги. Последната десетдневка обаче ще донесе и търкания в семейните, финансовите и приятелските отношения.

Везни

Месецът е успешен в професионалната сфера и финансите. Вашето старание в работата се забелязва. Ще ви се наложи да се занимаете и не само с нови проекти, но и да доработвате стари. Добре ще се подрежат и отношенията с колеги, подчинени и делови партньори. Опитайте да дадете всичко от себе си в работата особено през първите 20 дни, така късметът ще е на ваша страна. Края на юли е леко проблематичен що се отнася до търсене на баланс между работа и семейство.

Скорпион

Този месец, до 20-ти юли, ще получите подкрепа, ще станете по-силни, по –уверени, ще успеете да изгоните страха от провал. Това автоматично ще ви превърне в лидер. Ще усещате, че много ви тежи отговорността, но само така ще постигнете успех в работата и творчеството, учение и самореализация. Много скорпиони ще направят далечни пътешествия. В края на месеца не е добре да пътувате, а ако се налага, бъдете готови на всякакви изненади по време на път, не винаги най-приятни.

Стрелец

През юли стрелците ще решават финансови въпроси и ще покрият важни и неотложни разходи. Кардинални промени няма да има нито в работата, нито в личните отношения. Ето защо си почивайте и се занимавайте с любими неща. Сега всичко се движи като че със забавени темпове, но това ще ви помогне да обмисляте всеки ход и всяко действие. В третата декада на месеца има опасност от финансови загуби, ето защо важните въпроси за приходите и разходите разрешавайте до 20 юли.

 

Козирог

Козирозите ще бъдат загрижени за взаимоотношенията и сътрудничеството, партньорството. Другите хора може да се интересуват от вас в по-голяма степен. Сега обаче не е време да мислите за себе си, а отделете време за онези хора, които са близо до вас. Именно благодарение на другите хора, вие сега може да разчитате на успех повече от всякога и особено в първите 20 дни на юли. Последната десетдневка ще е сложна и се постарайте да не се сърдите, да не се карате, да не влизате в противоречия.

Водолей

Посветете този летен месец на работата, а отпуската отложете за друг период от годината. В професионалната сфера ще имате ярки и позитивни събития и хубаво подреждане на работата. По-лесно е да се движиш с попътен вятър, отколкото срещу него, а сега Съдбата ви помага дори и в това. През първите 10-дни в работата има разбирателство, синхрон и подобрена работна обстановка, макар че няма да успеете да избегнете някоя дребна интрига. Очаква ви повишение и в работата и подобряване на заплатата. Бъдете обаче внимателни през последните 10 дни. Не се отпускайте, а бъдете винаги изрядни на 100%.

Риби

Любов, романтика, развлечения, празници, почивка, деца, творчество, това са основните теми на вас риби. Някой от вас ще станат родители и на преден план излиза темата за родителството. Топлите месеци ви зареждат с любов и това ви прави магнит за хубавите преживявания. Отпуснете се, пътувайте, бъдете радостни, а и Съдбата освен хубави преживявания, ви е подготвила и прекрасни предложения. Но през последните 10 дни от месеца ще има голяма промяна, която ще ви се отрази през следващите шест месеца. Добра или лоша е тази промяна, зависи от гледната точка, от която ще наблюдавате случващото се. Края на месеца може да е сложен от финансова гледна точка.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.