Зодия, страст и секс

zodia oven 1Овен

Мъжът овен се пали бързо, но и бързо угасва. За него е важно да се добере до желаната жена. Овенът е този, който ви трябва, ако обичате любовта – бърза и устремена. Но той не е за вас, искате да ви ухажват дълго и с цветя и танци. Традиционно това е образ на мачо, който може да не се хареса интелектуалната жена. От друга страна, Овенът е решителен човек и ако жената не му е по вкуса, изобщо няма да завърже интимни отношения с нея. Той обича да покровителства нежния пол.

Жената Овен няма търпение и иска всичко – много, наведнъж и веднага. Тя е страстна и всепоглъщаща. На нея веднага трябва да й се даде желаното. Но по натура тя е щедра на ласки, може да вземе инициативата в отношенията. Колкото и да е странно, понякога жената Овен трудно се влюбва. Нейният кавалер следва да се постарае тя да види в него не толкова партньор, колкото любим. В отношенията с нея е добре да не я дразните и вбесявате, защото никога няма да ви го прости и повече няма и да я видите. Ако отношенията ви не са равноправни, тя ще ви напусне.

 zodia telezТелец

Мъжът Телец. Ако той е вашият избраник, то трябва да знаете, че мъжете от тази зодия не приключват сексуалното общуване с партньорката, докато не разберат, че са й доставили достатъчно удоволствие и тя вече е уморена. Тези мъже чувстват женските потребности и се стремят да ги удовлетворят. Те могат да колекционират любовни истории, спомняйки си с какво ги е обогатила всяка жена. Ако не притежават висока нравственост или както често се случва да са мързеливи, може да се стремят само към своето удоволствие, искрено забравяйки за любимата.

Жената Телец е много красива и женствена. Тя обича секса и винаги си намира поклонници. Това е жена мечта за много мъже и ако тя не е егоистка, мъжете ще се чувстват с нея необикновено комфортно. Тя не би напуснала семейството си, дори да се влюби, за нея семейството и съпругът означават несравнимо повече от мимолетните увлечения, въпреки че много цени добрия секс и по него разпознава, разбира и оценява мъжете.

 zodia bliznaciБлизнаци

Мъжът Близнаци. Съществува мнение, че мъжът Близнаци обича много жени и едва ли не си има „харем“. Такива хора в действителност може да се срещнат и те да са в поне три връзки едновременно. За другите ще говорим, за онези, които са с една партньорка. За тях любовта и секса са свързани с ума. Мъжът Близнаци обича разнообразието и когато задоволи това си търсене, ще се върне при постоянната партньорка. Ако с дадена жена не им е интересно, той не изгражда силна връзка, особено ако вече са женени. Има разбира се и верни мъже от тази зодия.

Жената Близнаци. За нея общуването, разговорите и интелектуалните загадки са на първо място. Тя е умна и често има лидерски качества, на не придава голямо значение на секса и да впечатлите такава жена, може само ако сте чели Шекспир. Има и емоционални жени Близнаци, на които им е нужен мъж – домошар, но има опасност да им омръзне бързо освен ако нямат поне няколко планети в хороскопа си в знака рак и козирог.

zodia rak 1Рак

Мъжът Рак ще търси у жената качества да домакиня, красота и сигурност, като и той от своя страна ще осигури дом, уют и може често да ви изненадват с вкусна вечеря – собствено производство. Има и друг тип раци, не толкова сантиментални и те се стремят към женска компания, по възможност често разнообразна. Но и двата типа раци са слабо активни в секса и трябва дамата да поеме инициативата.

Жената Рак е със силна интуиция, тя е женствена, свързана с дом и семейство. Все пак срещат се и такива представителки, които дълго не могат да създадат семейство и си остават стари моми или сключват брак след 40г. Това ще рече, че те не успяват да се разкриват пред мъжа поради своята прекомерна нежност и ранимост, а понякога поставят маски и бариери с цел защита. За много жени Раци сексът изобщо не е главното, но това не означава, че не им допадат игрите в леглото.

zodia luv 1Лъв

Мъжът Лъв е страстен, целенасочен и щедър както в секса, така и в други области, но в никакъв случай не го критикувайте. Това може да  доведе от проблеми с потентността до много бърза раздяла. Затова, възхищавайте му се, правете комплименти, уважавайте го и не го унижавайте и най-важното не го пренебрегвайте. Лъвът се старае да бъде ръководител, затова  в секса невинаги е удачно да поемате инициативата. Хубаво го опознайте и след като разберете що за птица е постепенно демонстрирайте чувства, емоции и любовни хватки. Той е верен и често ще ви прави подаръци.

Жената Лъв. Тя е забележителна жена, но интересите й може да не са  насочени към секса, а към заемане на лидерската позиция в семейството и възпитанието на децата. В областта в която реши да вложи своята енергия тя ще бъде кралица. Ако искате да й се харесате, хвалете я, правете й комплименти ако успеете да победите нейната гордост и тя да ви разкрие страстната си натура.

zodia deva 1Дева

Мъжът Дева обикновено е страстен, но това рядко се забелязва и може да изпадне в плен на правила и може да зацикли в детайлите. Ако обаче го помолете за помощ в разрешаването важни за вас въпроси, той на минутката ще се отзове и така ще му дадете възможност да разкрие себе си. За него е важно жената в резултат на любовната игра да получи пълноценно удовлетворение и ако той ви е доставил такова, не забравяйте да си го кажете. А ако не е успял, бъдете чести и му дайте да разбере какво точно искате.

Жената Дева често не познава себе си и своята нежност, в нея има много страст, но не успява да я покаже, а в добавка и може да не харесва своята външност, да не вярва, че достатъчно привлекателна. Добре ще е партньорът да й да е много търпелив, спокоен и да е изпълнен с любов към нея, само така ще успее да й помогне да преодолее тези проблеми. Тогава жената дева ще се старае да достави на любимия мъж неизразимо удоволствие.

zodia vezniВезни

Мъжът Везни е уравновесен, в секса той не е много активен, често се оставя партньорката да го увлече, но се старае да създава комфорт на жената, обича и оценява нейната красота. Ако искате да завоювате този мъж трябва да обръщате внимание на своята външност, подбирайки особено красиви дрехи и бельо, а също да умеете да водите галантни беседи.

Жените Везни отдават голямо значение на своят външен вид, изискват възхищение към външността си. В любовните отношения за тях е важна не само вътрешната хармония, но и външния вид на партньора, разбирателството, разговорите, идеите, задушевното общуване. Тогава жената Везни се разтваря и е готова да споделя, да се забавлява и да ви улови в мрежите си.

zodia skorpion 1Скорпион

Мъжете Скорпиони са най-различни. Едни са много сладострастни, други са хладни, трети са раними, но при всички случаи, зад маската се крият страсти, себеотдаване, любов, секс, ревност и изобщо пълна палитра от емоции, вътрешни преживявания и вие трябва да сте готови за това, на първо място да сте верни. Ако той е сигурен във вас с него ще сте на 7 небе от щастие и екстаз.

Жените Скорпиони изобщо не крият своята мощна сексуалност и не могат да го направят, тя извира от всеки жест, всеки поглед дори. Те могат да доставят голяма наслада на мъжа, при това и сами да получат такава. Те обичат не само своя мъжа, но и самия секс и за тях не е голям проблем да разбудят завоевателя в мъжа.


zodia strelez 1Стрелец

Мъжът Стрелец е атакуващ веселяк, който обича играта и моментите на изненада и в живота, и в секса. Стрелците са романтични и да се забавляват и да се радват на живота. Общуването с мъж Стрелец може да повдигне женското настроение. За него всеки ден е празник, който се разпростира и върху любовните отношения. Стрелецът може и да не е много страстен, но обича да доставя на жената своята жар, за него е важно тя да е доволна и да го хвали. В секса е щедър и игрив, нужен му е само намек какви точно игри ви привличат.

Жената Стрелец често не показва своите сексуални емоции и предпочитания и мъжът може да бъде изненадан да открие в своята партньорка порива за покоряване на далечни хоризонти и силни страсти, които от време на време ще извират от нея. Тя може да си пада по правенето на секс на необичайни места, за нея приключението е част от удоволствието на любовната игра.

zodia kozirog 1Козирог

Мъжът Козирог обича да прави секс дълго, целенасочено и традиционно. На него трябва да му се възхищавате, защото той дори и да има високо мнение за себе си, вътрешно може да се чувства доста  неуверен. Той може отлично да знае как да постигне добри резултати, но за да е всичко наред, трябва да знае, че е обичан. Затова този мъж предпочита в брака жената да е зависима, да иска мнението му, да се съветва с него, тогава той разцъфва и може да си позволи дори си намери и любовница, която впрочем също иска да има за дълго.

Жената Козирог е много трудна за съблазняване, но веднъж „развихри“ ли се, може да даде пример в секса на жените от другите зодиакални знаци. Жената козирог може да бъде сравнена със старото вино. Тя е много чувствителна към нуждите на партньора и разцъфва, става по-открита и ласкава, когато има стойностен и удовлетворяващ високите й амбиции роман. Често предпочита да встъпи в официален брак с човек, приличащ на нейния баща и който цени трайните отношения.

zodia vodolei 1Водолей

Мъжете водолеи се представят добре в леглото. Той е склонен да експериментира, защото рутината го влудява, трябва му нещо интересно, иска му се да опита колкото се може повече в живота. Той може да прави секс и по приятелска линия, любопитен и влюбчив е. За него бракът не означава почти нищо и той встъпва в него предимно защото така повелява традицията и от любопитство, но често остава верен партньор на своята половинка.

Жената Водолей много своите приятели измежду представителите на силния пол, но остава вярна на своя избраник. Тя не е привърженичка на брачните окови, не понася ограниченията и ревността и  държи на своята свобода. За нея не е проблем да има извънбрачна връзка и не се интересува какво ще кажат хората. Тя може да бъде спечелена от мъж, който да и бъде верен приятел, да е интересен и интелигентен човек. Жената Водолей обича да експериментира, но после да се терзае, дали пък е разбрана правилно от своя партньор от друга зодия.

zodia ribi 1Риби

Мъжът Риби е прилично активен в секса и не е претенциозен както в позите, така и в избора на партньорка, но обича разнообразието. Негово положително качество е че той интуитивно чувства своята партньорка и се стреми да й достави удоволствие. Ако я обича, може да й остане верен. Често му се иска партньорката да прилича на него. Случва се да му е приятен разговорът на тема секс, което прави добро съчетание със Стрелеца.

Жените Риби са много различни, но всички имат силна интуиция. За повечето рибки сексуалната сфера е важна, те са страстни и предпочитат разнообразието, но мъжът преди всичко трябва да разбуди в жената Риби нейните романтични чувства, милосърдието и състраданието й и тогава ще му е по-лесно да я завоюва.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.